Påmelding til årsmøte og skanke-stevne

Husk å meld deg på til  årsmøte og skanke-stevne!

Deltageravgift pr. person kr. 1.000. Beløpet inkluderer lett middag ved stevneåpning fredag kveld, lunsj ved utflukten lørdag, festmiddag lørdag kveld, busstransport og underholdning. Den enkelte deltaker bestiller selv og dekker utgiftene ved innkvartering, jfr. egne opplysninger om dette. For påmelding, skriv ut skjema nedenfor og fyll ut med navn, adresse og telefonnummer.

Jeg/vi ønsker å delta på Skanke-stevnet i Seljord 24. – 26. juni 2011:

--------Deltakers navn -----------

---------adresse----------

-postnr.-

-sted-

-tlf. nr.-

Påmelding bes sendt snarest til Hans Brattestå, Stortinget 0026 OSLO, ved retur av dette skjemaet.

Samtidig med påmelding bes deltageravgift (kr. 1000 per person) innbetalt til Skanke-foreningen v/Inger Schanche, Fornebuveien 10A, 1366 Lysaker

konto nr: 4280 11 42146.

Ved innbetaling bes det på giroblanketten/i nettgiroen påført ”Skanke-stevne”, samt gitt opplysning om navn på samtlige påmeldte deltagere.

Kr. …………….. er innbetalt til Skanke-foreningens stevnekonto,

jfr. opplysninger ovenfor.

Andre opplysninger: ………………………………………………………….

Spørsmål om årsmøtet og påmelding kan rettes til Hans Brattestå,

tlf. 23.31.35.27 (kontor), eller 930 63 523 (mobil). Alternativt e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .