Medlemskontingenten for 2017

Vi tillater oss å minne om medlemskontingenten for 2016, noen ser ut til å ha glemt den. Det kan fort skje i en travel hverdag. Likevel er det slik at for å sikre god aktivitet i driften av foreningen er vi fortsatt like avhengige av at våre medlemmer betaler kontingenten hvert år.

Det sikrer også produksjon og utsending av Skanke-nytt to ganger i året, vår viktigste kontakt mot medlemmene sammen med Facebook-siden og nettsiden www.skankeforeningen.no .

Samtidig er det nå tid for å betale kontingenten for 2017. Benytt gjerne nettbank ved betaling. Medlemskontingenten er fortsatt kr. 250 pr. år.

Medlemskontingenten betales til: Konto nr. 4280 11 42154

Ved betaling fra utlandet: IBAN-konto nr.: NO1242801142154, BIC-kode: RORBNO21

Husk å oppgi i meldingsfeltet eget navn og adresse, eventuelt navn og adresse på andre det innbetales medlemskontingent for, samt ”kontingent 2017”, evt. også 2016.

Ved innbetaling for nye medlemmer, er det til stor hjelp om dere i tillegg sender en melding om dette med opplysninger om navn og adresse til Magne Seim på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller pr. post. Da kan vi bedre sikre kvaliteten på medlemsregisteret.

SKANKE-STEVNE I TRONDHEIM

fredag 5. – søndag 7. august 2016

FORELØBIG PROGRAM

Ettermiddag Ankomst Trondheim. Innkvartering Thon Hotel Prinsen, Kongens gate 30.

Kl. 15.00 (fra) Registrering i hotellets konferanseavdeling i 2. etg.

Kl. 18.30 Samling i resepsjonsområdet i konferanseavdelingen i 2. etg.

Kl. 19.00 Uformelt kveldsmåltid med orienteringer og sosialt samvær. Hotellets 2.etg.

Kl. 09.00 Seminar om slektsforskning generelt og på Skanke-ætten/ DNA-prosjektet: «Hvor står vi – hvordan går vi videre?»

Kl. 11.30 Byvandring med historiker, forfatter m.m. Terje Bratberg, omfattende bl.a.:

Nidarosdomen; Erkebispegården, inkludert Riksregaliene; Vår Frue Kirke, samt eventuelt Olavskirke-utgravningene.

Kl. 13.00 Lunsj. Vertshuset Grenaderen, Kongsgårdsgata 1.

Kl. 14.30 Fortsatt byvandring.

Deretter tid til egen disposisjon.

Kl. 20.00 Festmiddag (litt formelt, bunad for de som har lyst og anledning).

Etterfølgende sosialt samvær.

Kl. 09.30 Årsmøte i Skanke-foreningen i Norge. Sted: Hotellet, Konferanseavdelingen.

Kl. 11.00 Buss over Lade-halvøya via bl.a. Lade Gaard til Ringve Lystgård og museum.

Kl. 12.00 Omvisning på Ringve med hovedvekt på det historiske.

Kl. 13.00 Lett lunsj på Ringve.

Kl. 14.00 Buss vider til Steinvikholmen.

Kl. 15.00 Omvisning på Steinvikholm slott og festning med hovedvekt på det historiske

rundt reformasjonen (også Skanke-historie).

Kl. 17.00 Retur til Trondheim via Værnes flyplass.

Individuelle avreiser.

Deltageravgift for turen er på kr. 2.000 pr. person (ekslusive hotell). I denne prisen inngår uformell middag i Thon Hotel Prinsen fredag kveld, lunsj på Vertshuset Grenaderen lørdag, festmiddag i hotellet lørdag kveld inkl. drikke, lunsj på Ringve Gård søndag, buss ved utflukten søndag, alle utgifter i forbindelse med byvandring, omviser og inngangsbilletter.

NB!!! Av hensyn til bestillinger av buss, måltider m.v. bes påmelding sendt snarest og senest onsdag 1. juni d.å. til: Hans Brattestå, Skøyen terrasse 38, 0276 OSLO

For nærmere informasjon om påmelding og betaling, se vår Facebook-side.

Medlemskontingenten for 2015 og 2016

Vi tillater oss å minne om medlemskontingenten for 2015, noen ser ut til å ha glemt den. Det kan fort skje i en travel hverdag. Likevel er det slik at for å sikre god aktivitet i foreningen er vi fortsatt like avhengige av at våre medlemmer betaler kontingenten hvert år. Det sikrer også produksjon og utsending av Skanke-nytt to ganger i året, vår viktigste kontakt mot medlemmene sammen med Facebook-siden og nettsiden www.skankeforeningen.no.

Samtidig er det nå tid for å betale kontingenten for 2016. Benytt gjerne nettbank ved betaling. Medlemskontingenten er fortsatt kr. 250 pr. år.

Medlemskontingenten betales til konto nr. 4280 11 42154

(Ved betaling fra utlandet: IBAN NO1242801142154, SWIFT DNBANOKK )

Husk å oppgi i meldingsfeltet eget navn og adresse, eventuelt navn og adresse på andre det innbetales medlemskontingent for, samt ”kontingent 2016”, evt også 2015. Ved innbetaling for nye medlemmer, er det til stor hjelp om dere i tillegg sender en melding om dette med opplysninger om navn og adresse til Magne Seim på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller pr. post. Da kan vi bedre sikre kvaliteten på medlemsregisteret.

Skanke-foreningens pin (nål)

Skanke-foreningens pin, som dere ser til venstre, montert på rød bakgrunn, har slått godt an. Den går som varmt hvetebrød. All grunn til å anskaffe den for dem som ikke allerede har gjort det, og gjerne til hele familien. Fin gave til bursdager m.v.! Utrolig hvor mange som reagerer med interesse og spør når de ser nålen. Noen kjenner symbolet og er stolte over å kunne fortelle at de har samme aner.

Nålen, som er ca. 2 cm høy og 1,5 cm bred, kan bestilles ved henvendelse pr. post til: Hans Brattestå, Skøyen terrasse 38, 0276 Oslo, eller like gjerne pr. e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Prisen på nålen er kr. 100 pr. stk., som betales til Skanke-foreningens konto i Røros-banken nr. 4280.11.42154 (ved betaling fra utlandet IBAN: NO1242801142154, BIC-kode: RORBNO21). Ved betaling bes i meldingsfeltet oppført betalers navn og adresse, samt «Skanke-pin».

Skanke-foreningen vil gjerne ha mange flere medlemmer. Verver du et nytt medlem til Skanke-foreningen, får både du og det nye medlemmet en pin gratis som belønning.